Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ATHENS PRIDE (Heterophobia Nervosa)

Αγαπητοί gay που θα πάρετε μέρος στο καρναβάλι με τίτλο "Athens Pride": 

ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε κάποτε συγκεκριμένο σκοπό και σεις τον ρίξατε στα όρνεα του lifestyle και του χιπστερισμού.  

ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ. Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στους χορηγούς της εκδήλωσης για να καταλάβει ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Γιατί αν άξιζε πραγματικά, δεν θα τη διαλαλούσε η Lifo, ο Καμίνης, το Mad και εκείνος ο λαδέμπορας, ο Κορτώ. 


ΤΕΡΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΛΕΜΕ. Ενώ το ζητούμενο είναι ο σεβασμός και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, με τέτοιες εκδηλώσεις μόνοι σας μπαίνετε στο μαντρί του περιθωρίου -με τους φραγκάτους σπόνσορες να βάζουν τσαχπίνικα τον σύρτη. Γιατί βλέπεις, από το "διεκδικώ το σεβασμό" μέχρι το "γίνομαι σούργελο", τα όρια γίνονται θολές γραμμές από τη χρυσόσκονη και το glitter. 

(Αλήθεια...Πώς θα φαινόταν άραγε ένα ανάλογο φεστιβάλ "υπερηφάνειας" με 'στρέιτ' τριχωτούς άντρες να γκαρίζουν "είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω"; Θα έπεφτε -και όχι άδικα- το λαχανικό και η ντομάτα σύννεφο ή όχι;)

Αν θέλετε πραγματικά να διακδικήσετε μια ισότιμη θέση στο κοινωνικό σύνολο, φτύστε πρώτα τον πούστη στο πρόσωπο του άλλου. Κάθε μέρα. Κάθε στιγμή. 


Πάψτε επιτέλους να συμπεριφέρεστε σαν αγάμητες γεροντοκόρες με απωθημένα, πάψτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας και να ενεργείτε σαν κομπλεξικά κακομαθημένα δωδεκάχρονα. Γιατί όσο ζείτε κρυπτικά ή καταλαμβάνετε θέσεις στη φάμπρικα του lifestyle και παίρνετε μέρος σε τέτοιες εκδηλώσεις, τόσο πιο ένοχοι και γελοίοι δείχνετε. 

Και στην τελική, ΗΛΙΘΙΟΙ, τι διάολο σημαίνει αυτό το "pride" στον τίτλο της εκδήλωσης; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ; 

Από πού και ως πού είστε υπερήφανοι για ένα ΤΥXAIO γεγονός; 
Από πότε η υπερηφάνεια ταυτίζεται με τη σεξουαλικότητα;  

Περήφανοι να νιώσετε όταν θα έχετε καταφέρει με τους αγώνες σας να υπάρξει νομοθετικό πλαίσιο ώστε να μπορείτε και εσείς να δημιουργείτε οικογένεια όπως οι 'στρέιτ'. Διαφορετικά, παραμείνετε εσαεί χαζο-χαρούμενοι και ηλίθιοι, με τα 'σύμφωνα συμβίωσης', τα 'pride' και τα φύκια για μεταξωτές κορδέλλες κάνοντας τούμπες χαχανίζοντας. (Κυριολεκτικά).  

Επίλογος: Τιμή και δόξα στον Γιώργο Μαρίνο. Στην πιο cool, ακομπλεξάριστη και τίμια αδερφή της ελληνικής show biz.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εγκλήματα κομμουνιστών (2)

Raising a flag over the Reichstag

Μικροί ναζιάρηδες φιλελέδες, έτοιμοι;

Εγκλήματα κομμουνιστών

ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ