Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΘΑΥΜΑ: Μοσχαράκι προσφέρει τις σάρκες του σε λαχειοφόρο αγορά!

Μοσχαράκι εμφανίστηκε, λέει, από το πουθενά στην πόρτα της Μονής της Αγίας Ελεούσας.
"Θαύμα, θαύμα" φωνάζουν οι καλοί χριστιανοί. Βλέπεις, η πιο κοντινή κτηνοτροφική μονάδα απέχει 15 ολόκληρα χιλιόμετρα, άρα το μοσχαράκι εμφανίστηκε εκεί με θεϊκή παρέμβαση. Συνεπώς...ΘΑΥΜΑ!
(Η πιθανότητα να το άφησε απλά κάποιος εκεί, απορρίπτεται ως "βλάσφημη").
Η δε καλόγρια που το είδε το περιγράφει ως "υπομονετικό, υπάκουο, πού σε κοίταζε με τα αγαθά μάτια του σαν να ήθελε να το πάρουν μέσα στο μοναστήρι".
Γι αυτό και κρίθηκε σωστό να γίνει λαχειοφόρος αγορά με το ίδιο το μοσχαράκι ως
έπαθλο για την ενίσχυση του Μοναστηριού.
Ακολουθεί βεβαίως τρικούβερτο φαγοπότι με μοσχαρίσια κοψίδια δοξάζοντας την Παναγία.
Και σε αυτό το σημείο παραφράζω ελαφρώς τον Επίκουρο:
Αν ο Θεός προορίζει τα πλάσματά του για σφαγή, τότε δεν είναι πανάγαθος.
 
Αν είναι πανάγαθος, αλλά προορίζει τα πλάσματά του για σφαγή, τότε πάσχει από διπολική διαταραχή, δεν ξέρει τι του γίνεται, ή απλά θέλει την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Αν είναι πανάγαθος, αλλά του ξέφυγε το μοσχαράκι, τότε δεν είναι παντοδύναμος και δεν πρόκειται για θαύμα.
Τέλος, αν δέχεται να γίνεται λαχειοφόρος αγορά για τέτοιον "ιερό" σκοπό, τότε σημαίνει ότι γουστάρει και να τζογάρει.

Συμπέρασμα: ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ πατόκορφα καλοί μου χριστιανοί που θέλετε να τζογάρετε με τη ζωή ενός αθώου πλάσματος ψάχνοντας άλλοθι της πούτσας...Κοιλιόδουλοι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΒΕΛΙΑΣ ΣΚΥΛΟΣ

Αυτό το Πάσχα θα πρωτοτυπήσω. Δηλαδή...όχι εγώ ακριβώς. Ο Θεός μου το θέλει. Και ο γιος του. Και οι Άγιοι. Από τον Άγιο Δημήτριο (μεγάλη η χάρη του) μέχρι τον Άγιο Σπυρίδωνα (μεγάλη η χάρη του επίσης).Ναι, θα πρωτοτυπήσω. Δεν θα σουβλίσω αρνί ή κατσίκι. Θα σουβλίσω ΣΚΥΛΟ.
Λέω να βρω έναν εκτροφείου, με pedigree και παράσημα. Και θα τον ονομάσω Οβελίξ.
Οβελίξ, ο οβελίας σκύλος. Γαμάτο ονοματάκι, έτσι; Γιατί εμείς οι χριστιανοί έχουμε ΚΑΙ χιούμορ. Θα τον παχύνω λοιπόν μια χαρά και τη Μεγάλη Πέμπτη θα τον σφάξω. Θα προσέξω μάλιστα το κόψιμο στο λαιμό να είναι βαθύ. Από τη σφαγίτιδα έως την τραχεία -και τούμπαλιν.Γιατί όπως προανέφερα, αυτό θέλει ο Θεός μου. Και ο γιος του. Και οι Άγιοι. Μεγαλύτερες τομές αφαίμαξης. Περισσότερο αίμα. Ο σκύλος συμβολίζει Εκείνον (προσοχή στο κεφαλαίο 'Ε') που έχυσε το αίμα του στον Σταυρό. Για να σωθούμε. Από τι, δεν ξέρω, θα σε γελάσω.Η ουσία είναι πως σωθήκαμε. Βέβαια έχουν περάσει δυο χιλιάδες χρόνια από τότε...Τρισεκατομμύρια τετράποδα βρέθηκαν…

DOCUMENTA 14: Το φάντασμα του Αδόλφου στέλνει ΝΑΖΙάρικα φιλάκια από την κόλαση

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τα Γερμανά εκθέτουν Χίτλερ στο όνομα της Τέχνης, δίπλα ακριβώς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων και σε μια χώρα όπου η ναζιστική μηχανή θέρισε εκατοντάδες χιλιάδες ζωές στον Β' Παγκόσμιο.http://www.themalaymailonline.com/features/article/in-a-first-german-art-exhibition-documenta-opens-in-athensΤο ανσάμπλ εμετού περιλαμβάνει και κακοποίηση ζώων.
https://www.zoosos.gr/54-zontana-provata-sto-geoponiko-panepistimio-athinon-sto-plaisio-tis-documenta-14/#axzz4dq1vnz3hΣυνεχίστε να κοιτάτε αποχαυνωμένοι το έγκλημα και μην ανησυχείτε. Ο Κορτώ ετοιμάζει ανάρτηση στο Facebook για το πώς το μουστάκι του Αδόλφου πασαλείφτηκε με Νουτέλα. Μην παραλείψετε να του κάνετε 'λάικ'.

ATHENS PRIDE (Heterophobia Nervosa)

Αγαπητοί gay που θα πάρετε μέρος στο καρναβάλι με τίτλο "Athens Pride": 

ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε κάποτε συγκεκριμένο σκοπό και σεις τον ρίξατε στα όρνεα του lifestyle και του χιπστερισμού.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ. Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στους χορηγούς της εκδήλωσης για να καταλάβει ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Γιατί αν άξιζε πραγματικά, δεν θα τη διαλαλούσε η Lifo, ο Καμίνης, το Mad και εκείνος ο λαδέμπορας, ο Κορτώ.


ΤΕΡΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΛΕΜΕ. Ενώ το ζητούμενο είναι ο σεβασμός και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, με τέτοιες εκδηλώσεις μόνοι σας μπαίνετε στο μαντρί του περιθωρίου -με τους φραγκάτους σπόνσορες να βάζουν τσαχπίνικα τον σύρτη. Γιατί βλέπεις, από το "διεκδικώ το σεβασμό" μέχρι το "γίνομαι σούργελο", τα όρια γίνονται θολές γραμμές από τη χρυσόσκονη και το glitter. 

(Αλήθεια...Πώς θα φαινόταν άραγε ένα ανάλογο φεστιβάλ "υπερηφάνειας" με 'στρέιτ' τριχωτούς άντρες να γκαρίζουν "είμαι άντρας και το κέφι μου…