Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ: Κοινότητα Παναγίτσα, δήμος Βεγορίτιδας, νομός Πέλλας.

Κοινότητα Παναγίτσα, δήμος Βεγορίτιδας, νομός Πέλλας. Αν σας φέρει ο δρόμος προς τα κει, θυμηθείτε να ρίξετε ένα γαμώσταυρο στους κατοίκους της Παναγίτσας στο δήμο Βεγορίτιδας του νομού Πέλλας.

Εξηγώ: Οι κάτοικοι του χωριού Παναγίτσα στο δήμο Βεγορίτιδας του νομού Πέλλας βασάνισαν μέχρι θανάτου μια νεαρή λύκαινα. Μην ψάχνετε να βρείτε την αιτία. Αν την ήξεραν και οι ίδιοι δεν θα μαλακιζόντουσαν και θα είχαν βρει τη θέση τους στο οικοσύστημα.


(Δηλαδή διαμελισμένοι σε κάποια λίμνη με κροκόδειλους ή ξεσκισμένοι από τα νύχια κάποιας τίγρης, ανοιγμένοι στα δύο σαν κατσίκια με τ' άντερα χυμένα έξω).


Περίπου όπως βρέθηκε και η άτυχη λύκαινα. Με κρανίο πολτοποιημένο, πολλαπλά κοψίματα με μαχαίρι και δαγκωνιές από σκυλιά. Κρεμασμένη σε φράχτη σαν τρόπαιο.


Ναι...Οι κάτοικοι της Παναγίτσας στο δήμο Βεγορίτιδας του νομού Πέλλας ήταν περήφανοι για το κατόρθωμά τους.


Γι αυτό σας λέω. Αν περάσετε ποτέ από τη Παναγίτσα στο δήμο Βεγορίτιδας του νομού Πέλλας, ρίξτε ένα γαμώσταυρο στους κατοίκους της, γιατί πού να βρεθούν τίγρεις και κροκόδειλοι να κάνουν το καθήκον τους...


Περισσότερα για το έγκλημα στο
ιστολόγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ

Fax δήμου Βεγορίτιδας: 2381031946 & 2381351613
e-mail: vegoriti@otenet.gr

Fax Αστυνομικού Τμήματος Άρνισσας: 2381031111

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΒΕΛΙΑΣ ΣΚΥΛΟΣ

Αυτό το Πάσχα θα πρωτοτυπήσω. Δηλαδή...όχι εγώ ακριβώς. Ο Θεός μου το θέλει. Και ο γιος του. Και οι Άγιοι. Από τον Άγιο Δημήτριο (μεγάλη η χάρη του) μέχρι τον Άγιο Σπυρίδωνα (μεγάλη η χάρη του επίσης).Ναι, θα πρωτοτυπήσω. Δεν θα σουβλίσω αρνί ή κατσίκι. Θα σουβλίσω ΣΚΥΛΟ.
Λέω να βρω έναν εκτροφείου, με pedigree και παράσημα. Και θα τον ονομάσω Οβελίξ.
Οβελίξ, ο οβελίας σκύλος. Γαμάτο ονοματάκι, έτσι; Γιατί εμείς οι χριστιανοί έχουμε ΚΑΙ χιούμορ. Θα τον παχύνω λοιπόν μια χαρά και τη Μεγάλη Πέμπτη θα τον σφάξω. Θα προσέξω μάλιστα το κόψιμο στο λαιμό να είναι βαθύ. Από τη σφαγίτιδα έως την τραχεία -και τούμπαλιν.Γιατί όπως προανέφερα, αυτό θέλει ο Θεός μου. Και ο γιος του. Και οι Άγιοι. Μεγαλύτερες τομές αφαίμαξης. Περισσότερο αίμα. Ο σκύλος συμβολίζει Εκείνον (προσοχή στο κεφαλαίο 'Ε') που έχυσε το αίμα του στον Σταυρό. Για να σωθούμε. Από τι, δεν ξέρω, θα σε γελάσω.Η ουσία είναι πως σωθήκαμε. Βέβαια έχουν περάσει δυο χιλιάδες χρόνια από τότε...Τρισεκατομμύρια τετράποδα βρέθηκαν…

DOCUMENTA 14: Το φάντασμα του Αδόλφου στέλνει ΝΑΖΙάρικα φιλάκια από την κόλαση

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τα Γερμανά εκθέτουν Χίτλερ στο όνομα της Τέχνης, δίπλα ακριβώς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων και σε μια χώρα όπου η ναζιστική μηχανή θέρισε εκατοντάδες χιλιάδες ζωές στον Β' Παγκόσμιο.http://www.themalaymailonline.com/features/article/in-a-first-german-art-exhibition-documenta-opens-in-athensΤο ανσάμπλ εμετού περιλαμβάνει και κακοποίηση ζώων.
https://www.zoosos.gr/54-zontana-provata-sto-geoponiko-panepistimio-athinon-sto-plaisio-tis-documenta-14/#axzz4dq1vnz3hΣυνεχίστε να κοιτάτε αποχαυνωμένοι το έγκλημα και μην ανησυχείτε. Ο Κορτώ ετοιμάζει ανάρτηση στο Facebook για το πώς το μουστάκι του Αδόλφου πασαλείφτηκε με Νουτέλα. Μην παραλείψετε να του κάνετε 'λάικ'.

ATHENS PRIDE (Heterophobia Nervosa)

Αγαπητοί gay που θα πάρετε μέρος στο καρναβάλι με τίτλο "Athens Pride": 

ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε κάποτε συγκεκριμένο σκοπό και σεις τον ρίξατε στα όρνεα του lifestyle και του χιπστερισμού.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ. Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στους χορηγούς της εκδήλωσης για να καταλάβει ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Γιατί αν άξιζε πραγματικά, δεν θα τη διαλαλούσε η Lifo, ο Καμίνης, το Mad και εκείνος ο λαδέμπορας, ο Κορτώ.


ΤΕΡΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΛΕΜΕ. Ενώ το ζητούμενο είναι ο σεβασμός και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, με τέτοιες εκδηλώσεις μόνοι σας μπαίνετε στο μαντρί του περιθωρίου -με τους φραγκάτους σπόνσορες να βάζουν τσαχπίνικα τον σύρτη. Γιατί βλέπεις, από το "διεκδικώ το σεβασμό" μέχρι το "γίνομαι σούργελο", τα όρια γίνονται θολές γραμμές από τη χρυσόσκονη και το glitter. 

(Αλήθεια...Πώς θα φαινόταν άραγε ένα ανάλογο φεστιβάλ "υπερηφάνειας" με 'στρέιτ' τριχωτούς άντρες να γκαρίζουν "είμαι άντρας και το κέφι μου…